Pure Group Logo
Pure group

Werving & selectie, Executive Search, Interim Management

Pure Group bemiddelt in ervaren FinanciŽle, Logistieke en ICT professionals op HBO/academisch niveau met meer dan 5 jaar relevante ervaring.

Opdrachtgevers benaderen ons voor ervaren professionals die toe zijn aan een volgende stap in hun loopbaan. Het betreft hier veelal functies waarvoor tenminste vijf a tien jaar werkervaring noodzakelijk is. De meeste functies bevinden zich op managementniveau. Los van de nodige theoretische bagage draagt ervaring belangrijk bij aan de professionaliteit van de functie-uitoefening. Klanten zijn met name op zoek naar kandidaten die snel zelfstandig en effectief ingezet kunnen worden. Ervaren professionals dus.

Omdat wij ons gespecialiseerd hebben in de bemiddeling van deze ervaren FinanciŽle, Logistieke en ICT professionals zijn wij uitermate goed in staat om snel de juiste kandidaten te mobiliseren en te selecteren. Een uitvoerig netwerk gecombineerd met een mullti-channel wervingsmodel levert snel de juiste man of vrouw op voor uw vacante positie. Wij komen uiteraard graag naar u toe om u meer te vertellen over onze pure resultaat gerichte aanpak.