Pure Group Logo
Pure group

Wat kunt u als opdrachtgever
van Pure Group verwachten?

Uw financiŰle, logistieke en ict vacature professioneel en snel vervuld!

Na een uitgebreide intake bij de opdrachtgever werft en selecteert Pure Group middels een zeer resultaatgerichte Multi-channel wervingsmethode haar kandidaten. Dat gebeurt altijd op basis van exclusiviteit. Hierdoor kunnen kandidaten er op vertrouwen dat zij een serieuze gegadigde zijn op het moment dat wij met hen in gesprek treden over een concrete opdracht. Bovendien betekent dit dat wij ons kunnen concentreren op serieuze opdrachten, waardoor u dan ook onze volle aandacht krijgt. Met deze werkwijze bereiken wij dan ook een ongekend scoringspercentage van vrijwel 100%.

Uw keuze

De kandidaten die wij aan u voordragen, worden verondersteld de vacature te kunnen vervullen. Uiteindelijk bepaalt u natuurlijk zelf naar eigen voorkeur en sympathie uw keuze. Uw persoonlijk consultant staat gedurende het gehele traject tot uw beschikking.

Voorwaarden

Wij hanteren een helder en vast tarief zonder verrassingen achteraf.

Ge´nteresseerd?

Bent u ge´nteresseerd in onze dienstverlening, dan nodigen wij u uit ons te bellen of mailen voor een afspraak of een nadere toelichting. Wij zijn u graag van dienst.