Pure Group Logo
Pure group

Wat kunt u als kandidaat van Pure Group verwachten?

Een persoonlijke en resultaatgerichte dienstverlening!

Opname in database

Denkt u erover om een nieuwe stap in uw carričre te zetten? Heeft u goed nagedacht over wat u wilt en waar uw talenten liggen? Neem dan eens contact op met Pure Group. Wij kennen de arbeidsmarkt, de bedrijven en hun culturen. U kunt via onze website uw Curriculum Vitae laten opnemen in onze database en uw wensen ten aanzien van een nieuwe functie kenbaar maken. Pure Group heeft tal van mogelijkheden voor ervaren professionals die hun carričre op een uitdagende wijze willen uitbouwen.

Goed geďnformeerd

Indien uw gegevens passen bij een functieprofiel dan wordt u daarvan door Pure Group op de hoogte gebracht. De consultant van Pure Group informeert u over de vacature, de bijbehorende taken en verantwoordelijkheden, de organisatie, de cultuur en de producten of diensten. Zo kunt u zelf bepalen of u aan de procedure wilt gaan deelnemen.

Persoonlijk en betrouwbaar

Pure Group zal u alleen voor die vacatures benaderen die voor u interessant kunnen zijn. Dit bespaart u veel tijd en ook mogelijke teleurstellingen. Uw gegevens zullen uiterst zorgvuldig worden behandeld en zonder uw uitdrukkelijke toestemming zullen wij uw gegevens nooit openbaar maken. Zowel opdrachtgevers als kandidaten ervaren ons als een plezierige en betrouwbare gesprekspartner.