Pure Group Logo
Pure group

Wie is Pure Group?

Pure Group staat voor pure dienstverlening, zonder fratsen en is gericht op het vervullen van vacatures en het bouwen aan langdurige relaties met onze klanten. Voor de bemiddeling van ervaren FinanciŽle, Logistieke en ICT professionals bent u bij ons aan het juiste adres. Met ruim 15 jaar ervaring in het werving & selectie, search en detacheringsvak verrichten wij opdrachten voor zeer uiteenlopende organisaties. Een ding hebben zij gemeen: ze zijn op zoek naar ervaren professionals die meerwaarde leveren. Hierbij focussen wij ons op specialisten op ervaren tot zeer ervaren niveau.

Kennis van zaken

Door onze uitgebreide expertise ten aanzien van onze specialisaties zijn wij in staat om onze opdrachtgevers en kandidaten snel en adequaat van dienst te zijn. Onze uitgangspunten hierbij zijn: een gedegen functieprofiel en een persoonlijke en respectvolle benadering van opdrachtgevers en kandidaten. U kunt rekenen op een goede begeleiding tijdens de aan ons toevertrouwde opdracht en een zorgvuldige afhandeling.

Persoonlijk en integer

Persoonlijke betrokkenheid, integriteit, deskundigheid en duidelijkheid zijn begrippen die wij hoog in het vaandel hebben. Zij staan borg voor een optimale werving- en selectieprocedure en een objectieve beoordeling van kandidaten. Vanzelfsprekend is discretie gewaarborgd. Dus, of u nu op zoek bent naar een ervaren Controller, een Logistiek Manager, een Inkoper, een IT-Manager of een Financieel Directeur. Wij komen graag met u in gesprek.